deelnemers

deelnemers

Monobanda

Mimicry
De wereld van Mimicry is een speelse wereld. Misschien het best te vergelijken met een schoolplein, of een digitale zandbak. Vier spelers rollen rond in een digitale wereld waar ze elkaar achtervolgen, van bergen afduwen en verven in het zand.
Maar Mimicry heeft een twist. Het digitale landschap waarin de spelers zich begeven bestaat namelijk echt. Een fysieke zandbak waarin mensen hun handen in het zand steken om landschappen te creëren voor de Mimicry spelers. Als je goed kijkt zie je zelfs de digitale spelers door het zand racen. Werp hindernissen voor ze op, of creëer een racebaan. Dit is een game waar mensen uit verschillende werelden speelse connecties met elkaar aangaan. De ene met de vingers op de knoppen, de ander met de vingers in het zand.

Mimicry is de ultieme sandbox game.
Ondersteund door Gamefonds

Bohm
Een spel waarin je een boom bestuurt. Langzame gameplay neemt je mee in de simpele schoonheid van een groeiende boom.
Een spel dat niet om actie of geweld draait, maar simpelweg om het laten groeien van een boom. Een rustige, poëtische ervaring zonder doelen. Als speler houd je je bezig met het vormgeven van je boom en van de takken. Laat je meevoeren in een visueel en auditief poëtische ervaring. Bohm is een interactieve hommage aan de schoonheid van een boom.
Met Bohm willen we laten zien dat ook in het medium games plaats is voor kostbare, integere emoties.